Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатика ми осъкатява колата!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатика ми осъкатява колата!!!!!

А бе хора да ви питам, ваште климатици много ли ви пъват колата.Климатика е гъзария лятото ама сега карах 1 седмица и ебахти аз имам чувството че мощноста пада с 50 %. Въобще на пуснат климатик не върви.Така ли трябва да е или пак аз имам някъв странен проблем?

Благодаря предварително.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

За малки мотори, като твоя, е съвсем нормално колата да се спъва. Пускането на климатика е доста сериозно натоварване и на двигателя не му достига теглителна сила. Така че карай спокойно и си свиркай! (ако не те притеснява повишеният разход разбира се)
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6214
      Колега пробвай първо с търсчката

Comment

Странно но аз не усещам никаква разлика с / без климатик ... не че разбирам много ама ... бих усетил като че ли
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

А да бе верно че имало такава тема.
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Аз не усещам никаква разлика
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Че ти изключваш ли го, че да видиш разликата . Земи го спри малко и 250км/ч са ти в кърпа вързани
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

А бе кви 250км бе колега,аз с пуснат климатик повече от 120 по нагорнище и повече от 150 на магистрала нестава с тоз климатик.
                А пък ся тва лято ша съм цялото в Варна,дано е по-хладно там че да не го пускам много много. хехехе
                145, 1.6 I.E. Boxer
                Subaru Legacy 2.5

Comment

Абе аз съм с камионджийски мотор и пак се усеща климатика на мощността особено до 1500 оборота,какво остава на бензинка с малка кубатура,напълно нормално е!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                  X